Top
Nieuwe producten
Betalen en verzenden
Algemeen
Deze voorwaarden gelden voor alle artikelen worden besteld via Mees & Merel.
 
Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.
Mees & Merel kan haar prijzen in de webwinkel wijzigen, zonder voorafgaande schriftelijke mededeling aan kopers.
 
Levering
Levering geschiedt op het adres dat de koper heeft opgegeven bij de bestelling. De koper is verantwoordelijk voor het juist en volledig opgeven van het afleveradres.
 
Bestelde artikelen zullen na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk worden verstuurd. Leveringstermijn is ongeveer 5 werkdagen. In overleg kan een andere leveringstermijn afgesproken worden.
De levertijd gaat in op het moment dat de betaling voor de bestelling bij Mees & Merel is ontvangen.
 
De bestelling kan op afspraak ook worden opgehaald in Barendrecht.
 
Indien bestelde artikelen onverhoopt niet voorradig mochten zijn, krijgt de koper hiervan direct bericht.
 
Verzendkosten
Verzendkosten zijn voor de koper. Verzendkosten binnen Nederland zijn 1,50 euro inclusief verpakkingskosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant.
Mees & Merel zorgt voor een goede verpakking van de bestelling in een bubbeltjesenveloppe. Bestellingen worden verstuurd via TNT Post of DHL. Mees & Merel is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens verzenden. U kunt er voor kiezen om uw bestelling aangetekend te laten versturen. De kosten van aangetekend verzenden zijn 7,50 euro en zijn voor rekening van de klant. U kunt bij uw bestelling aangeven dat u kiest voor aangetekende verzending.
 
Betaling
Betaling van uw bestelling is mogelijk via bank/giro-overschrijving. Na ontvangst van een bestelling stuurt Mees & Merel een bevestigingsemail aan koper. Het aankoopbedrag dient o.v.v. het ordernummer binnen 8 werkdagen te zijn bijgeschreven op de rekening van Mees & Merel. De koper krijgt na bestelling alle overschrijfgegevens in een bevestigingsmail
Bestellingen die niet binnen 14 dagen na besteldatum zijn voldaan, komen te vervallen.
U kunt ook betalen via Paypal. Bestellingen betaalt via Paypal kunnen over het algemeen (indien op voorraad) direct verstuurd worden. Voor betaling via Paypal wordt 1,95 euro extra berekend.
 
Retouren
De koper dient de gekochte producten bij aflevering te bekijken. Als de koper vragen en/of opmerkingen heeft over de levering met betrekking tot juistheid van de levering, kwaliteit e.d. dan dient de koper deze binnen drie dagen na levering via e-mail aan Mees & Merel te melden.
Niet-zichtbare gebreken dient de koper binnen drie dagen na ontdekking, en uiterlijk binnen een maand na aflevering schriftelijk te melden aan Mees & Merel.
Artikelen kunnen alleen na voorafgaand overleg en schriftelijke toestemming van Mees & Merel worden geretourneerd.